Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam dictum at magna a mollis. Praesent a urna in ex tempus accumsan vitae ac velit. Pellentesque commodo ligula vel laoreet scelerisque. Vestibulum vestibulum dolor vel elit maximus, a gravida felis congue. Suspendisse in nibh felis. Etiam at malesuada nunc. Nulla tincidunt turpis non erat sagittis rutrum. Integer ac scelerisque elit. Aliquam eu feugiat libero. Donec sodales eros purus, sed eleifend lorem efficitur id. Integer id semper quam.

Veel gestelde vragen

• Hoe bereik ik Codman?

U kunt Codman bereiken via apps.mrdm.nl. U komt standaard op de overzichtspagina van het dashboard dat u het laatst gebruikt heeft. Via de paarse knop in de linkerbovenhoek kunt u wisselen tussen de verschillende dashboards. Elke dashboard heeft zijn eigen overzichtspagina, waarop u de registraties ziet staan waar u toegang toe heeft.

Datum laatste aanpassing 31 juli 2020

• Hoe kan ik toegang krijgen tot het dashboard?

Als u nog geen account heeft en u wilt graag wel een account voor het Codman Exploratie dashboard kunt u contact opnemen met de Servicedesk. Om toegang te krijgen moet u een mail sturen met de contactpersoon in de cc. De contactpersoon kan u ook rechtstreeks aanmelden door zelf een mail te sturen. Het is ook mogelijk om via een daartoe geautoriseerd persoon binnen het ziekenhuis toegang te krijgen. Dit is een persoon die het ziekenhuis zelf aanwijst. Als bij u niet bekend is wie de contactpersoon is van de betreffende registratie(s) dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk. De mail kunt u sturen naar servicedesk@mrdm.nl.

Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

• Ik kan niet inloggen of ik word steeds uitgelogd, hoe komt dit?

Codman maakt gebruik van cookies om uw gebruikersrechten te onthouden. Wanneer u cookies heeft uitgeschakeld werkt het dashboard niet. Wanneer u cookies voor derden heeft geblokkeerd, wordt u na elke klik in het dashboard uitgelogd, omdat uw rechten niet worden opgeslagen. Voor een fijne ervaring is het daarom nodig dat u deze deblokkeert. Hoe u dit doet leest u op
    https://www.whatismybrowser.com/detect/are-cookies-enabled.

Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

• Welke browsers ondersteunen jullie?

De aanbevolen browser voor Codman zijn Google Chrome en Mozilla Firefox. De dashboards kunnen ook worden gebruikt via Safari, Microsoft Edge en Internet Explorer versie 11.
    Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om een verouderde versie van de browser Internet Explorer te ondersteunen. Internet Explorer versie 10 of ouder is te oud om de noodzakelijke veiligheidsprotocollen te ondersteunen. Dit vergroot de kans op bijvoorbeeld datalekken. In overleg met de privacy/security officers is besloten het Codman Dashboard niet op deze browserversies te ondersteunen.

Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

• Hoe verander ik de taal van mijn Codman Dashboard?

U verandert de taal van uw Codman Dashboard door op het icoon met het hoofd te klikken en vervolgens op het pijltje naast NL of EN te klikken en de gewenste taal te kiezen.

Datum laatste aanpassing 11 juni 2020

• Ik zie geen patiëntnummers, terwijl ik deze wel mag zien

Bij het aanmaken van accounts worden standaard anonieme rechten gekoppeld aan uw account. Dat wil zeggen dat u in het Codman Exploratief en Indicatoren dashboard geen patiëntnummers (upn’s) ziet. Als u dat wenst dan kunt u dat in een mail aan de Servicedesk kenbaar maken. De mail kunt u sturen naar servicedesk@mrdm.nl. Alleen naar aanleiding van een schriftelijk verzoek kunnen de volledige rechten worden uitgegeven. Ook gelden de anonieme accounts als u al rechten heeft en er wordt een registratie aan uw account toegevoegd. In de aanvraag moet expliciet worden gevraagd om volledige rechten tot een bepaalde registratie.

Datum laatste aanpassing 2 juni 2020

• Wanneer zijn de data voor het laatst bijgewerkt?

Het Indicatorendashboard is elke dinsdag uiterlijk 12:00 uur bijgewerkt. In de rechterbovenhoek ziet u een datum van het laatste bijwerkmoment. Deze geeft het moment aan van de laatste data-invoer die is meegenomen in de update. Alle data die vóór dat tijdstip zijn verwerkt, zijn vanaf nu zichtbaar op het dashboard.

Tijdens de Transparantieportaal Zorg periode worden de data in het dashboard ook aan het einde van de week bijgewerkt.

Datum laatste aanpassing 28 september 2020

• Wie was Codman?

This image has an empty alt attribute; its file name is codman-mrdm.jpg

Datum laatste aanpassing 3 juni 2020

• Hoe komt de inhoud tot stand?

De data zijn afkomstig van de bestaande DICA-registraties. De gegevens die zijn ingevuld in Survey, zullen zichtbaar zijn in het dashboard.

Datum laatste aanpassing 30 september 2020

• Ik heb rechten voor meerdere registraties, hoe wissel ik hiertussen?

U kunt van registratie wisselen via het dropdown menu in de balk aan de bovenkant van de pagina. In het onderstaande voorbeeld is de DASA geselecteerd.

Tevens kunt u wisselen via de drie streepjes aan de linkerkant, de zijbalk opent zich dan. Hier kunt u ook gelijk het gewenste tabblad selecteren.

Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

• Wanneer zijn de data voor het laatst bijgewerkt?

Het Beschrijvingen dashboard wordt elke dinsdag voor 12:00 uur bijgewerkt. De data die in de week daarvoor zijn ingevoerd, worden meegenomen.

Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

• Ik heb rechten voor meerdere ziekenhuizen, hoe wissel ik hiertussen?

Via de account knop linksonder op de pagina kunt u van instelling wisselen. In het dropdownmenu kiest u de naam van de gewenste instelling, in onderstaand voorbeeld is het demoziekenhuis geselecteerd. Door op het pijltje te klikken ziet u eventueel andere locaties die bij uw account horen.

Datum laatste aanpassing 13 oktober 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam dictum at magna a mollis. Praesent a urna in ex tempus accumsan vitae ac velit. Pellentesque commodo ligula vel laoreet scelerisque. Vestibulum vestibulum dolor vel elit maximus, a gravida felis congue. Suspendisse in nibh felis. Etiam at malesuada nunc. Nulla tincidunt turpis non erat sagittis rutrum. Integer ac scelerisque elit. Aliquam eu feugiat libero. Donec sodales eros purus, sed eleifend lorem efficitur id. Integer id semper quam.

Datum laatste aanpassing 31 juli 2020