Rapportages V2 (signaleringslijsten)

In het rapportageoverzicht onder ‘Rapportages v2’ vindt u signaleringslijsten waarop u de patiënten terugvindt waarbij nog een actie is vereist. Hierin staat aangegeven welke patiënt(en) en variabele(n) nog aandacht van u vereisen. Als u hierop klikt opent de signaleringslijst. De signaleringslijst is een overzicht van patiënten waarbij er in de registraties nog oranje of rode uitroeptekens zijn.

De oranje uitroeptekens geven een waarschuwing weer in verband met een onwaarschijnlijke ingevulde waarde. De rode uitroeptekens geven een error aan, bijvoorbeeld als er een verplicht veld niet is ingevuld.

Het is binnen de signaleringslijst mogelijk om te filteren op registratiejaar zodat u een beter overzicht krijgt van recente of juist oudere foutmeldingen. Bij een patiënt klikt u vervolgens op ‘View’ om een toelichting in te zien van de foutmeldingen. Via de link ‘Open in Survey’ in het overzicht komt u vervolgens direct bij het betreffende record en kunt u eventuele wijzigingen doorvoeren. In het menu van Survey herkent u een record dat een foutief of niet ingevuld veld bevat aan een uitroepteken bij het betreffende onderdeel.

Als u een foutmelding heeft aangepast wordt dit in real time bijgewerkt. Dat wil zeggen dat als u na het aanpassen teruggaat naar de signaleringslijst en deze ververst dat de foutmelding direct verdwijnt van de signaleringslijst.

Record definitief maken

Wanneer alle gegevens zijn ingevoerd wordt er in een aantal registraties (bijv. NBCA/NABON Breast Cancer Audit) aan het eind gevraagd of u het ‘Record definitief’ wilt maken. Deze functie is toegevoegd voor artsen/chirurgen/kwaliteitsmedewerkers als laatste check om aan te geven dat alle gegevens juist/volledig zijn ingevoerd. De variabele ‘Record definitief’ heeft geen invloed op de volledigheid van een patiënt in de registratie en is enkel en alleen bedoeld als interne controle voor de zorginstelling. De patiënt wordt ongeacht een eventueel akkoord meegenomen bij het berekenen van indicatoren.

Doorvoeren van aanpassingen

Nadat u een aanpassing heeft gedaan wordt de aanpassing automatisch opgeslagen. U kunt dit linksboven in uw scherm zien wanneer er een slotje met ‘Uw wijzigingen zijn opgeslagen’ in beeld verschijnt.

Uitloggen

Indien u tussentijds wilt stoppen met het invullen van de gegevens van de patiënt en op een later tijdstip verder wilt gaan kunt u het programma gewoon afsluiten door op het kruisje rechtsboven in de hoek te klikken. De gegevens die u reeds heeft ingevoerd blijven staan, deze zijn automatisch opgeslagen op het moment van invoer (tenzij het systeem anders aangeeft).

Datum laatste aanpassing 27 september 2019

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.