Patiënt openen

Indien er al patiënten geregistreerd zijn kunt u deze records openen door de betreffende patiënt aan te klikken.

Het kan natuurlijk dat er een grote lijst met geregistreerde patiënten staat, aangezien alle historische data (alle jaren waarin de zorginstelling patiënten voor de betreffende registratie heeft geregistreerd) in het overzicht patiënten terug te vinden is. Het is dan lastig om in één oogopslag de juiste patiënt te vinden. Via de zoekbalk rechtsboven in uw scherm kunt u naar de betreffende patiënt zoeken.

Datum laatste aanpassing 28 oktober 2019