Keuze registratie

Nadat u bent ingelogd komt u bij het home-scherm. Het kan zijn dat u rechten heeft om bij meerdere registraties gegevens in te vullen. Na het inloggen kunt u bij alle registraties waar u toegang tot heeft via het uitklapmenu onder ‘Registratie’.

1. Kies allereerst in het uitklapmenu onder ‘Organisatie’ uw organisatie. Kies vervolgens in het uitklapmenu onder ‘Registratie’ de registratie.
  2. Vervolgens moet u verklaren dat u een behandelrelatie met de patiënten heeft, dit hokje moet u aanvinken.
  3. Als u op ‘registratie openen’ klikt wordt u doorgeleid naar het patiënten overzicht van het door u geselecteerde ziekenhuis en de gekozen registratie.

Als u een registratie mist kunt u via de volgende pagina (Aanmelden registratie) een formulier downloaden om de registratie toe te voegen die u nog mist.