GLI-register Gecombineerde Leefstijlinterventie

Bent u fysiotherapeut, leefstijlcoach, diëtist of oefentherapeut en bent u al een aanbieder van een gecombineerde leefstijlinterventie? Dan moet u de gegevens van uw deelnemers invoeren in het GLI-register van het RIVM. Dit register is gebouwd en wordt beheerd door MRDM. Meer informatie over het GLI-register vindt u op de website van het RIVM.

Om gegevens te kunnen invoeren in het GLI-register, moet u zich online aanmelden bij MRDM. Lees daarvoor eerst onderstaande informatie en bepaal vervolgens welke type aanmelding voor u nodig is:

 • Noodzakelijk voor uw aanmelding

  1. AGB-code van de praktijk (onderneming) die u wilt aanmelden.
  2. AGB-code van de zorgverlener, alleen voor GLI-behandelaren.
  3. Mobiele telefoon.
  4. Authenticatie app op uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld:
  5. Naam van EPD/KIS, wanneer GLI-behandelaren hier gebruik van maken.

  Datum laatste aanpassing 4 augustus 2021

 • Vektis AGB-register

  Wilt u zichzelf aanmelden voor het GLI-register? Dan moeten uw gegevens in het Vektis AGB-register (Algemeen gegevensbeheer) op orde zijn. Namelijk:

  • Naam en adres: de naam en het adres van de organisatie zijn nodig voor het opstellen van de overeenkomsten. Zorg er daarom voor dat deze gegevens kloppen in het AGB-register.
  • E-mailadres: er moet ten minste één werkend e-mailadres van de onderneming in het AGB-register staan (in de communicatiegegevens). Dit is belangrijk om de werkrelatie met de organisatie te controleren.

  De belangrijke informatie van de zorgverlener in het AGB-register:

  • Naam: uw eigen naam wordt gebruikt voor uw account.
  • Kwalificaties: voor toegang tot het GLI-register moet één van de volgende kwalificaties gekoppeld zijn aan uw AGB-code: fysiotherapeut leefstijlcoach, oefentherapeut leefstijlcoach, diëtist leefstijlcoach of leefstijlcoach.

  Controleer uw gegevens in het AGB-register hier. Klopt de informatie niet? Wijzig dan eerst uw gegevens in het AGB-register. Start de  aanmelding pas als de wijzigingen zijn doorgevoerd.

  Datum laatste aanpassing 4 augustus 2021

 • Mobiele telefoonnummer en authenticatieapplicatie

  Voor toegang tot het GLI-register zijn alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord niet voldoende. U heeft hier ook uw mobiele telefoon bij nodig. Dit noemen we multifactorauthenticatie (MFA). Uw identiteit wordt 2 keer gecontroleerd. De eerste keer via uw wachtwoord en de tweede keer via een persoonlijk apparaat, zoals uw mobiele telefoon.

  Dit gaat bijvoorbeeld via een authenticatieapp, zoals:

  Via deze apps kunt u een QR-code scannen. De app maakt dan een eenmalige code aan. Met deze code kunt u inloggen.

  Een andere manier, anders dan de authenticatieapp, is het gebruik van eenmalige codes via sms. Wilt u gebruikmaken van sms? Kies dan voor de optie ‘Probeer een andere methode’ op het scherm met de QR-code.

  Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op pagina Inloggen & authenticatie.

  Datum laatste aanpassing 6 augustus 2021

Datum laatste aanpassing 8 september 2021

Uw downloads
Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.