Hulpfuncties in het register

Het register kent verschillende functies die u helpen of ondersteunen de juiste gegevens in te voeren. U kunt deelnemers opzoeken via de zoekfunctie en u kunt bij veel vragen extra uitleg vinden. Met waarschuwingstekens wordt aangegeven of u waarschijnlijke waardes invoert en welke gegevens verplicht zijn binnen de registratie. Hieronder vindt u meer informatie over deze hulpfuncties.

  • Uitleg bij vragen

    In de vragenlijst staat naast een aantal titels een groen icoontje. Door op het informatie-icoontje te klikken klapt een informatieveld open met extra uitleg. Als u opnieuw op het icoontje klikt verdwijnt de aanvullende informatie.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Zoekfunctie

    Met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm kunt u zoeken op de naam van de deelnemer en de groep. Voer de volledige naam in voor het juiste zoekresultaat.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Verplichte velden

    Een rode balk en een rood uitroepteken geven aan dat u verplicht bent om iets in te vullen. Het uitroepteken verdwijnt zodra de data is ingevuld.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Waarschuwingsteken

    Het uitroepteken kan aangeven dat er in dat veld een onwaarschijnlijke waarde is ingevoerd. Dit is bedoeld om de ingevulde waarde onder de aandacht te brengen. Het uitroepteken verdwijnt nadat u een waarschijnlijke waarde heeft ingevuld.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Opslaan gegevens

    Alle wijzigingen die gedaan worden, worden automatisch opgeslagen in het systeem als u verbonden bent met het internet. Of uw wijzigingen opgeslagen zijn, kunt u links boven de menubalk controleren.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Verwijderen gegevens

    Als u per ongeluk een verkeerd antwoord heeft aangeklikt, moet u dit verkeerde antwoord eerst verwijderen (via de delete-/backspaceknop op uw toetsenbord). U kunt vervolgens het juiste antwoord alsnog intypen.

    Als u per ongeluk een deelnemer of groep heeft aangemaakt, kunt u rechtsboven op de prullenbak klikken om de deelnemer of groep weer te verwijderen.

    Let op! Wilt u een deelnemer helemaal verwijderen, maar heeft u de deelnemer al gekoppeld aan een groep? Dan moet u extra handelingen uitvoeren. Lees hier wat u moet doen om de deelnemer of groep in dat geval te verwijderen.

    Wil u een deelnemer verwijderen uit de groep? Lees hier wat u moet doen.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

Datum laatste aanpassing 12 november 2020

Uw downloads
Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.