Gegevens invoeren GLI-register

Hieronder staat stap voor stap beschreven waar u gegevens kunt invoeren in het GLI-register.

Stap voor stap door de GLI-registratie

  • Deelnemer invoeren of bijwerken

    In de categorie Deelnemers vindt u een overzicht van de deelnemers die al in het systeem staan.

    De deelnemers zijn alfabetisch gesorteerd. Begin de achternaam bij voorkeur met een hoofdletter. Dit is van invloed op de sortering.

    Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe deelnemer toe te voegen aan de registratie.

    Voordat u overige gegevens kunt invoeren, moet u in het systeem eerst bevestigen dat de deelnemer de toestemmingsverklaring (informed consent) heeft getekend.

    Links in de menubalk verschijnen de vragenlijsten die u moet doorlopen om alle gegevens van de deelnemer in te voeren.

    U kunt de ingevoerde antwoorden wijzigingen door naar de vraag in de menubalk te gaan en het antwoord te wijzigingen.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Meting van deelnemer invoeren of bijwerken

    Ga naar de deelnemer om een meting in te voeren. U kunt bij de gewenste deelnemer komen via de overzichtslijst van deelnemers, de zoekfunctie of via de deelnemerslijst in de groep.

    Klik op Metingen onderaan in het uitgeklapte menu.

    Hier vindt u het overzicht van de geregistreerde metingen. Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe meting in te voeren.

    Wilt u een bestaande meting wijzigingen? Klik op de betreffende meting. U kunt dan een antwoord wijzigingen of aanvullen.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Groep invoeren of bijwerken

    In de categorie Groepen vindt u een overzicht van de behandelgroepen die u heeft geregistreerd.

    De groepen zijn gesorteerd op startdatum (nieuw naar oud) en vervolgens op volgorde van nummering.

    Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe groep toe te voegen aan de registratie en de gegevens in te voeren.

    Klik op een groep om alle gegevens van de groep te zien en welke deelnemers aan de groep gekoppeld zijn. U kunt hier ook gegevens wijzigen.

    Klikt u op een deelnemer, dan wordt u doorgeleid naar het gegevensoverzicht van deze deelnemer. U kunt dan bijvoorbeeld een nieuwe meting registreren. In het groepsoverzicht kunt u ook deelnemers koppelen of toevoegen aan de groep.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Koppelen van deelnemer aan een groep

    Het koppelen van een deelnemer aan een groep kan op twee manieren:

    1. Koppelen vanuit de groep

    Wilt u geregistreerde deelnemers koppelen aan een groep? Ga naar de groep waaraan u deelnemers wilt koppelen. Klik dan in deze groep op Klik hier voor de optieset. U ziet dan een lijst met alle deelnemers die u eerder heeft geregistreerd . Kies dan de deelnemer die u aan de groep wilt koppelen.

    U kunt ook een nieuwe deelnemer registreren. Klik daarvoor op Toevoegen deelnemer. Deze deelnemer wordt vervolgens direct gekoppeld aan de groep.

    Voegt u perongeluk een deelnemer toe? Dan verwijdert u de deelnemer door op de prullenbak te klikken.

    2. Koppelen vanuit de deelnemer

    Wilt u een groep toewijzen aan een deelnemer? Ga naar de deelnemer die u wilt koppelen aan een groep. Klik vervolgens in het uitklapmenu van deze deelnemer op Behandelgroep.

    Klik vervolgens op Klik hier voor de optieset en selecteer een bestaande groep. Heeft u de gewenste groep nog niet geregistreerd? Dan kunt u dit veld later invoeren of koppelen via het groepsoverzicht, zoals hierboven beschreven.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Verwijderen van gekoppelde deelnemers of groepen

    1. Deelnemer verwijderen uit behandelgroep

    Wanneer u een deelnemer wilt verwijderen die al aan een groep gekoppeld is, dient u eerst bij de deelnemers informatie de behandelgroep los te koppelen.

    U gaat hiervoor naar de betreffende deelnemer en klikt of het hoofdstuk behandelgroep. Vervolgens klikt u op klik hier voor de optieset.

    Er verschijnt nu een venster met daarin alle behandelgroepen die in uw registratie bekend zijn. Vervolgens klikt u op Clear Selected Values. De deelnemer is nu niet meer zichtbaar in de deelnemerslijst bij de groep.

    U kunt nu de deelnemer verwijderen door op de prullenbak te klikken. Let op! Verwijder alleen deelnemers die u per ongeluk heeft ingevoerd. U bewaart wel de gegevens van de deelnemers die niet meer bij u onder behandeling zijn, maar dat wel zijn geweest.

    2. Groep verwijderen

    Wilt u een groep verwijderen waar al deelnemers aan gekoppeld zijn? Zet deze deelnemers dan eerst over naar een andere groep of verwijder de behandelgroep bij de deelnemer.

    Om de deelnemers over te zetten gaat u naar de nieuwe gewenste groep en selecteert u de deelnemer in de lijst, zoals hier beschreven.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

  • Samenvoegen of overzetten van groepen

    Wilt u twee groepen samenvoegen? Zet dan de deelnemers van de ene groep over naar de gewenste nieuwe groep.

    Ga hiervoor naar de groep waar u de deelnemers aan toe wilt voegen.  U selecteert vervolgens de deelnemer in de lijst, zoals hier beschreven

    Let op! Verwijder de ‘oude’ behandelgroepen niet, zodat de informatie van de groep bewaard blijft.

    Datum laatste aanpassing 9 september 2020

Datum laatste aanpassing 12 november 2020

Uw downloads
Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.