Aanmelden als behandelaar

Elke praktijk die GLI aanbiedt, wijst een contactpersoon voor de GLI aan. Deze contactpersoon kan GLI-behandelaren toegang geven tot het GLI-register. De GLI-behandelaar ontvangt dan een uitnodiging via een door MRDM verzonden e-mail. In deze e-mail staat een link naar een aanmeldformulier.

Is er nog geen contactpersoon voor de organisatie? Dan moet er eerst een contactpersoon gekozen worden die het ‘contactpersoon aanmeldproces’ moet doorlopen. Bent u de enige GLI-behandelaar en bent u tegelijk ook de contactpersoon? Meld u dan aan via het aanmeldproces voor de zelfstandige praktijk.

Aanmeldproces van de GLI-behandelaar

Stap voor stap aanmeldproces

• Aanmelden als behandelaar

1. Open de link van de uitnodiging
    2. Voer het e-mailadres in en klik op Bevestigen
      • Bestaat het e-mailadres al als MRDM-account, log dan in
      • Bestaat het e-mailadres nog niet als account? Dan ontvangt u eerst een bevestigingsmail. Klik hiervoor op Verzend e-mail
      • Klik op de link Ga door met het registratieproces in de bevestigingsmail
    3. Vul uw persoonlijke AGB-code in
    4. Vul de contactinformatie in
    5. Vink de checkbox aan en klik op Verzend aanmelding
    6. Wacht op goedkeuring van de aanmelding door de contactpersoon

Datum laatste aanpassing 8 september 2020

• Kiezen wachtwoord

Tijdens het aanmeldproces moet u een wachtwoord kiezen. Uw wachtwoord moet aan het volgende voldoen:

• Ten minste 8 karakters
    • Ten minste 3 van de volgende typen:
      • Kleine letters (a-z)
      • Hoofdletters (A-Z)
      • Cijfers (0-9)
      • Speciale karakters (zoals !@#)

Datum laatste aanpassing 7 september 2020

Probleemoplossing

• Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Heeft u na een enkele minuten geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spamfolder. Zit de mail niet in uw spam? Dan kunt u ervoor kiezen om de bevestigingsmail nogmaals te verzenden. Krijgt u meerdere bevestigingsmails tegelijk binnen? Gebruik dan de laatst verzonden e-mail.

Datum laatste aanpassing 8 september 2020

• Ik weet mijn persoonlijke AGB-code niet

U vindt de AGB-code op we website van Vektis. Gebruik hiervoor de entiteit ‘Zorgverlener’.

Datum laatste aanpassing 8 september 2020

• De informatie in het AGB-register is niet volledig of klopt niet

Dien dan eerst een wijzigingsverzoek in bij Vektis. Ga pas verder met uw aanmelding nadat de wijziging is doorgevoerd.

Dit is belangrijk omdat gegevens uit het AGB-register nodig zijn bij het opstellen van de overeenkomsten en de accounts. Het is niet mogelijk de overeenkomsten achteraf aan te passen. Zorg er dus voor dat de informatie in het AGB-register klopt.