Hier leest u wat stap voor stap nodig is om het Excel-bestand op te sturen naar MRDM:

1. Vraag aan alle deelnemers in het Excel-bestand om het toestemmingsformulier te tekenen;
  2. Verwijder deelnemers uit het bestand die geen toestemming geven;
  3. Controleer of uw Excel-bestand gelijk is aan het bestand dat u heeft ontvangen van RIVM en aan de voorwaarden voldoet;
  4. Stuur uw Excel-bestand naar MRDM. U krijgt een bericht van MRDM hoe u dit kan doen;
  5. Vul ontbrekende informatie aan in het GLI-register;
  6. Controleer alle gegevens in het GLI-register

U kunt ondertussen al starten met invoeren van nieuwe deelnemers in het GLI-register. Let op, u mag alleen deelnemers invoeren in het GLI-register die niet voorkomen in het Excel-bestand. Anders staan deze deelnemers straks dubbel in het GLI-register.