Excel-bestand (RIVM)

Heeft u GLI-gegevens bijgehouden in het Excel-bestand van het RIVM? Dan kunt u ervoor kiezen om dit bestand op te sturen naar MRDM. MRDM zet de gegevens in het GLI-register. U kunt daarna de gegevens in het GLI-register controleren, waar nodig moet u een aantal gegevens handmatig aanvullen. Waaronder de antwoorden van de deelnemer op het toestemmingsformulier.

Wilt u het Excel-bestand opsturen naar MRDM? Geef dit dan aan op het online aanmeldformulier voor het GLI-register. MRDM neemt contact met u op hoe u dit bestand op een veilige manier kan verzenden naar MRDM.

Voordat u het Excel-bestand opstuurt:

Excel-bestand verzenden voor 31 januari 2021

U kunt uw Excel-bestand verzenden naar MRDM tot 31 januari 2021. Start daarom op tijd met het vragen om toestemming aan de deelnemers die in uw Excel-bestand staan.

Let op, u mag het Excel-bestand niet naar het RIVM sturen.

• Ik ga gegevens aanleveren via mijn EPD

U kunt niet het Excel-bestand opsturen naar MRDM als u gegevens gaat aanleveren via het elektronisch patiëntendossier (EPD).

De meeste gegevens staan al in het EPD en worden rechtstreeks doorgestuurd naar MRDM. Tijdens het aanmeldproces krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor de EPD-pilot.U gaat meedoen aan de pilot om gegevens aan te leveren via het elektronisch patiëntendossier (EPD). De meeste gegevens staan al in het EPD en worden rechtstreeks doorgestuurd naar MRDM. Tijdens het aanmeldproces krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor de EPD-pilot.

Datum laatste aanpassing 23 september 2020

• Mijn bestand komt niet overeen met het Excel-bestand van RIVM

U heeft gegevens bijgehouden in een ander Excel-bestand, dan het bestand dat u van het RIVM heeft ontvangen. Bijvoorbeeld een bestand dat u zelf heeft gemaakt of wat u aangeleverd heeft gekregen van de interventie-eigenaar.

Gegevens uit andere Excel-bestanden dan die van het RIVM mogen niet ontvangen worden door MRDM, vanwege privacywetgeving (AVG). In dit geval moet u de gegevens handmatig in het register invoeren.

Datum laatste aanpassing 23 september 2020