Over MRDM

MRDM is een Trusted Partner in Medical Data. We verwerken data volgens de hoogste security & privacy eisen, zodat u toegang heeft tot betrouwbare en betekenisvolle informatie.

Als MRDM staan we bekend om onze diepgaande expertise in dataveiligheid en privacy. We bieden diensten aan om medische data van zorginstellingen, patiënten/cliënten en andere dataleveranciers te ontsluiten en te verwerken.

We zijn gecertificeerd en bevoegd om patiënt identificerende data te verzamelen en tot informatie te verwerken, bijvoorbeeld ten behoeve van personalised medicine, benchmarken en onderzoek.

We verwerken medische data, patiënt gerapporteerde data en kostendata. Daarnaast kunnen met onze Trusted Third Party diensten analyses worden gedaan op real world information binnen geldende privacy en security wet- en regelgeving.

We zijn actief in care, cure en de mondzorg. We leveren diensten aan alle ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en de overheid in Nederland voor meer dan 25 medische aandoeningen.

We werken ook voor patiëntverenigingen, tandartspraktijken, de geestelijke gezondheidszorg, medische beroepsverenigingen, farmaceutische bedrijven, onderzoeksinstituten, samenwerkende gezondheidsnetwerken, medisch specialisten, Raden van Bestuur, verpleeghuizen en revalidatiecentra.

We verzamelen, verwerken en distribueren alleen data als de dataleveranciers ons de opdracht geven dat te doen, binnen de wettelijke privacy en security kaders. Daarbij zijn we onafhankelijk, betrouwbaar en pragmatisch.

Ons gevalideerde en beveiligde datamanagementplatform is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Datum laatste aanpassing 27 september 2019

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.