Wat is het verschil tussen een batchaccount en een Surveyaccount?

Met een batchaccount kunt u data extraheren en in bijvoorbeeld CSV- of XML-formaat bij ons aanleveren. Een batch is een bestand gevuld met data uit een primaire bron, bijvoorbeeld uit het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Dit is een manier om grote aantallen patiëntdata in één keer bij ons aan te leveren. Lees meer over batch.

Als u ervoor kiest om gegevens handmatig dan voert u deze gegevens rechtstreeks in in het registratiesysteem Survey. In Survey kunt u de gevraagde variabelen één voor één registreren door de vragen in de registraties in te vullen. Lees meer over Survey.