Wat is het Excel-bestand van RIVM?

Voordat het GLI-register beschikbaar was, bent u door het RIVM gevraagd gegevens van de GLI bij te houden in een Excel bestand. Dit Excel-bestand van RIVM is in 2019 verzonden aan GLI-behandelaren. In dit bestand heeft u gegevens van de GLI-deelnemers en groepen kunnen vastleggen die gestart zijn vóór het GLI-register beschikbaar was.

Voorbeeld van het Excel-bestand aangeleverd door RIVM
Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.