Wat is Codman Connect?

Connect is een nieuwe functionaliteit binnen Codman Indicatoren en Codman Exploratief. Met Connect kunnen samenwerkende zorginstellingen onderling informatie over de kwaliteit van geleverde zorg delen en snel zien hoe ze ten opzichte van elkaar scoren. De functionaliteit genereert automatisch een nieuwe benchmark gebaseerd op het gemiddelde van de samenwerkende zorginstellingen. Naast de benchmark kunt u de uitkomsten van de samenwerkende zorginstellingen terugzien in de grafieken en tabellen. Dit maakt gerichte vergelijking tussen zorginstellingen mogelijk.


Voorbeeld

Ziekenhuis A, B en C besluiten om samen te werken en sluiten een Connect-contract af. Ziekenhuis A,B en C krijgen daarmee toegang tot Connect binnen Codman Indicatoren en Exploratief.

In Codman Indicatoren zien gebruikers via een funnelplot hoe de ziekenhuizen scoren ten opzichte van elkaar en ten opzicht van het landelijke gemiddelde. Door de functionaliteit wordt in een oogopslag zichtbaar hoe de verschillende centra zich tot elkaar verhouden. Met behulp van deze cijfers kan het gesprek worden aangegaan.

Gebruikers kunnen in Codman Exploratief verder inzoomen op de gegevens. Gebruikers kunnen filteren op patiëntkarakteristieken, behandelkeuzes en ziektekenmerken. Door filters toe te passen wordt het bijvoorbeeld duidelijk bij welke groep patiënten centrum A beter presteert. Ziekenhuis A, B en C kunnen tijdens verbetersessies de behandelresultaten bespreken en best practices van elkaar overnemen.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.