Verwijderen gegevens

Als u per ongeluk een verkeerd antwoord heeft aangeklikt, moet u dit verkeerde antwoord eerst verwijderen (via de delete-/backspaceknop op uw toetsenbord). U kunt vervolgens het juiste antwoord alsnog intypen.

Als u per ongeluk een deelnemer of groep heeft aangemaakt, kunt u rechtsboven op de prullenbak klikken om de deelnemer of groep weer te verwijderen.

Let op! Wilt u een deelnemer helemaal verwijderen, maar heeft u de deelnemer al gekoppeld aan een groep? Dan moet u extra handelingen uitvoeren. Lees hier wat u moet doen om de deelnemer of groep in dat geval te verwijderen.

Wil u een deelnemer verwijderen uit de groep? Lees hier wat u moet doen.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.