Stap 4 (COOL-bestand): Controleer en vul gegevens aan in GLI-register

U ontvangt bericht van MRDM wanneer de gegevens uit het Excel-bestand succesvol of niet succesvol zijn opgenomen in het GLI-register.

Niet succesvolle overname gegevens

U ontvangt een email waarin staat dat het niet is gelukt om de gegevens over te nemen in het GLI-register. Er zijn dan onjuistheden geregistreerd in het Excel-bestand. We vragen u om uw Excel-bestand te controleren op de voorwaarden en eventuele fouten. U kunt daarna het Excel-bestand nogmaals, volgens stap 3, opsturen.

Succesvolle overname gegevens

U ontvangt een email waarin staat dat het is gelukt om de gegevens over te nemen in het GLI-register. Doorloop de volgende stappen om de gegevens te controleren en aan te vullen:

1. Ga naar het GLI-register.
  2. Vul ontbrekende gegevens aan, te herkennen aan de uitroeptekens in het GLI-register. Onder andere:
    1. Geboortedatum (bij versie 6.2) – Gegevens Deelnemer
    2. Toestemming informed consent – Gegevens Deelnemer
    3. Koppelen van deelnemers aan een groep – Gegevens Groep
    4. Groepsgrootte bij start – Gegevens groep
  3. Controleer tenslotte of alle gegevens, die in het GLI-register staan, juist zijn overgenomen. U kunt gegevens zelf wijzigingen in het register.

Let op! Controleer of deelnemers dubbel in het register staan. Het kan zijn dat u per ongeluk een deelnemer al handmatig in het GLI-register had ingevoerd, die ook in een Excel-bestand stond.