Stap 2 (COOL-bestand): Voldoet het Excel-bestand aan de voorwaarden?

Voor het Excel-bestand van COOL leest u hieronder wat de voorwaarden zijn:

1. U kunt alleen een Excel-bestand opsturen naar MRDM dat gelijk is aan het bestand dat u heeft ontvangen van COOL. Zowel versie 4.3 als 6.2 kunnen verstuurd worden. Ander soort bestanden kunt u niet aanleveren.
  2. U kunt alleen Excel-bestanden aanleveren van deelnemers die u zelf heeft behandeld.
  3. U kunt alle deelnemers aanleveren waarvan u de gegevens van tenminste de intake heeft ingevuld. Deelnemers hoeven dus nog niet het volledige behandeltraject doorlopen te hebben. U vult die latere meetmomenten aan in het GLI-register.
  4. Gebruik de antwoordopties zoals voorgedrukt in het Excel-bestand van COOL. Afwijkende invoer kan niet verwerkt worden.
  5. Maak een ZIP-bestand van alle deelnemers die u wilt opsturen. U stuurt één bestand op naar MRDM. Weet u niet hoe u een ZIP-bestand aanmaakt? Klik hier voor de stappen om een ZIP-bestand te maken.