Mijn bestand komt niet overeen met het Excel-bestand van RIVM

U heeft gegevens bijgehouden in een ander Excel-bestand, dan het bestand dat u van het RIVM heeft ontvangen. Bijvoorbeeld een bestand dat u zelf heeft gemaakt. In dit geval moet u de gegevens handmatig in het register invoeren.

Het wordt nog onderzocht of ook Excel-bestanden, uitgegeven door een interventie-eigenaar, overgenomen kunnen worden in het GLI-register.