Mijn bestand komt niet overeen met het Excel-bestand van RIVM

U heeft gegevens bijgehouden in een ander Excel-bestand, dan het bestand dat u van het RIVM heeft ontvangen. Bijvoorbeeld een bestand dat u zelf heeft gemaakt of wat u aangeleverd heeft gekregen van de interventie-eigenaar.

Gegevens uit andere Excel-bestanden dan die van het RIVM mogen niet ontvangen worden door MRDM, vanwege privacywetgeving (AVG). In dit geval moet u de gegevens handmatig in het register invoeren.