Meting van deelnemer invoeren of bijwerken

Ga naar de deelnemer om een meting in te voeren. U kunt bij de gewenste deelnemer komen via de overzichtslijst van deelnemers, de zoekfunctie of via de deelnemerslijst in de groep.

Klik op Metingen onderaan in het uitgeklapte menu.

Hier vindt u het overzicht van de geregistreerde metingen. Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe meting in te voeren.

Wilt u een bestaande meting wijzigingen? Klik op de betreffende meting. U kunt dan een antwoord wijzigingen of aanvullen.