Met wie mag ik het Excel-bestand delen?

U mag het Excel-bestand alleen delen met MRDM omdat u een overeenkomst tekent met MRDM. In deze overeenkomsten is vastgelegd dat MRDM de gegevens van de GLI mag verwerken. U mag het Excel-bestand pas opsturen als u de overeenkomsten heeft getekend. MRDM neemt contact met u op hoe u dit bestand op een veilige manier kan verzenden naar MRDM.

Let op, u mag het Excel-bestand niet met andere partijen delen, ook niet met RIVM.