Koppelen van deelnemer aan een groep

Het koppelen van een deelnemer aan een groep kan op twee manieren:

1. Koppelen vanuit de groep

Wilt u geregistreerde deelnemers koppelen aan een groep? Ga naar de groep waaraan u deelnemers wilt koppelen. Klik dan in deze groep op Klik hier voor de optieset. U ziet dan een lijst met alle deelnemers die u eerder heeft geregistreerd . Kies dan de deelnemer die u aan de groep wilt koppelen.

U kunt ook een nieuwe deelnemer registreren. Klik daarvoor op Toevoegen deelnemer. Deze deelnemer wordt vervolgens direct gekoppeld aan de groep.

Voegt u perongeluk een deelnemer toe? Dan verwijdert u de deelnemer door op de prullenbak te klikken.

2. Koppelen vanuit de deelnemer

Wilt u een groep toewijzen aan een deelnemer? Ga naar de deelnemer die u wilt koppelen aan een groep. Klik vervolgens in het uitklapmenu van deze deelnemer op Behandelgroep.

Klik vervolgens op Klik hier voor de optieset en selecteer een bestaande groep. Heeft u de gewenste groep nog niet geregistreerd? Dan kunt u dit veld later invoeren of koppelen via het groepsoverzicht, zoals hierboven beschreven.