Ik wil een account van een GLI-behandelaar deactiveren/activeren

De contactpersoon kan via het self-service portaal zelfstandig de status van de gebruikers wijzigen. Reeds geactiveerde gebruikers kunnen geblokkeerd en/of wederom geactiveerd worden. De eventueel ingevoerde gegevens in het GLI-register blijven bewaard.

  1. Log in op het Self-service portaal.
  2. Klik op Wijzig status.
  3. Controleer of u de status wilt wijzigen en kies de gewenste actie: Stopzetten/Activeren.
  4. Heeft u de status gewijzigd?
    • Bij Activeren ontvangt de gebruiker een e-mail. Hierin staat ook waar ze kunnen inloggen in het register.
    • Bij Stopzetten ontvangt de gebruiker ook een e-mail. Hierin staat dat het register niet meer toegankelijk is.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.