Hoe gebruik ik het filterpanel?

U kunt de filters vinden aan de rechterkant van uw browser. Zodra u de filters heeft geselecteerd, kunt u het filterpanel verbergen door op de “Filter” knop te klikken. Ook kunt u het panel weer tevoorschijn halen door op diezelfde knop te drukken. Zie het voorbeeld hieronder.

Het filterpanel bestaat uit drie categorieën: patiënt, diagnose en aanpak verwijderen tumor. U kunt in totaal én per categorie gemakkelijk zien welke en hoeveel filters er zijn geselecteerd. Het aantal (totale) filters verschijnt naast de (algemene) filterknop. Door hierop te klikken verschijnt een overzicht van de geselecteerde filters.