Hoe gebruik ik Codman Connect?

Na activatie van uw Codman Connect account kunt u direct aan de slag met Connect in het Indicatoren dashboard en het Exploratief dashboard! Binnen uw vertrouwde Codman dashboards (geen aparte inlog nodig) kunt u via de “Connect knop” één of meerdere van de deelnemende zorginstellingen selecteren.
Het dashboard berekent automatisch een “Connect” benchmark van de geselecteerde zorginstellingen, inclusief uw eigen instelling.

Naast de benchmark kunt u de individuele resultaten van de deelnemende zorginstellingen terugzien in de grafieken en tabellen door op ‘Toon meer’ te klikken.

Door met uw muis over het informatie symbool te gaan, kunt u zien welke instellingen er op dat moment geselecteerd zijn (de Connect benchmark).

Voor meer instructies in het gebruik van Codman Connect: bekijk deze handleiding.