Groep invoeren of bijwerken

In de categorie Groepen vindt u een overzicht van de behandelgroepen die u heeft geregistreerd.

De groepen zijn gesorteerd op startdatum (nieuw naar oud) en vervolgens op volgorde van nummering.

Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe groep toe te voegen aan de registratie en de gegevens in te voeren.

Klik op een groep om alle gegevens van de groep te zien en welke deelnemers aan de groep gekoppeld zijn. U kunt hier ook gegevens wijzigen.

Klikt u op een deelnemer, dan wordt u doorgeleid naar het gegevensoverzicht van deze deelnemer. U kunt dan bijvoorbeeld een nieuwe meting registreren. In het groepsoverzicht kunt u ook deelnemers koppelen of toevoegen aan de groep.