GLI-behandelaar toevoegen

U voert eenmalig gegevens in over uzelf als GLI-behandelaar. Klik daarvoor in de linkermenubalk op Toevoegen GLI-behandelaar.

Vervolgens komt u in een scherm, waarin uw eigen gegevens kunt invoeren. U kunt de gegevens wijzigen of aanvullen. U kunt alleen uzelf als GLI-behandelaar invoeren.

De volgende keer dat u inlogt kunt u direct op uw eigen AGB-code in het overzicht klikken. U gaat dan direct naar uw eigen registratie.