Excel-bestand opsturen naar MRDM

Wilt u het Excel-bestand opsturen naar MRDM? Geef dit dan aan op het online aanmeldformulier voor het GLI-register. MRDM neemt contact met u op hoe u dit bestand op een veilige manier kan verzenden naar MRDM. Lever het bestand alleen op deze manier aan.

U ontvangt bericht van MRDM zodra de informatie uit het Excel-bestand in het GLI-register staat.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.