Stap 3: Excel-bestand opsturen naar MRDM

Hieronder staat stap voor stap beschreven wat u moet doen om up Excel-bestand op te sturen naar MRDM. Gebruik altijd ons veilige upload-systeem (Data Connect) om uw Excel-bestand op te sturen.

1. Geef op het online aanmeldformulier aan dat u een Excel-bestand wilt opsturen naar MRDM.
  2. Nadat uw aanmelding is afgerond heeft u toegang tot het upload-systeem.
  3. Ga naar het upload-systeem: Data Connect.
  4. Log in met uw MRDM account. Dit is hetzelfde account dat u gebruikt voor het GLI-register.
  5. Klik op Nieuwe data aanlevering.

5. Selecteer het volgende (klinische registratie / GLI / 2020) en klik op bestand uploaden.

6. Selecteer het Excel-bestand dat u wilt uploaden, wacht tot hij geladen is, en klik op Bevestig aanlevering. U kunt maar 1 Excel-bestand uploaden. Levert u Excel-bestanden aan van COOL? Dan maakt u eerst een ZIP-bestand van alle deelnemers die u wilt uploaden. Uiteindelijk stuurt u 1 ZIP-bestand naar MRDM.

7. Uw Excel-bestand is verzonden naar MRDM wanneer een groen vinkje vermeld staat bij status.

8. U kunt het upload-systeem (Data Connect) nu afsluiten. U ontvangt bericht van MRDM zodra de informatie uit het Excel-bestand in het GLI-register staat. Dit kan enkele dagen duren.