Deelnemer invoeren of bijwerken

In de categorie Deelnemers vindt u een overzicht van de deelnemers die al in het systeem staan.

De deelnemers zijn alfabetisch gesorteerd. Begin de achternaam bij voorkeur met een hoofdletter. Dit is van invloed op de sortering.

Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe deelnemer toe te voegen aan de registratie.

Voordat u overige gegevens kunt invoeren, moet u in het systeem eerst bevestigen dat de deelnemer de toestemmingsverklaring (informed consent) heeft getekend.

Links in de menubalk verschijnen de vragenlijsten die u moet doorlopen om alle gegevens van de deelnemer in te voeren.

U kunt de ingevoerde antwoorden wijzigingen door naar de vraag in de menubalk te gaan en het antwoord te wijzigingen.