Controleer het Excel-bestand

U kunt alleen een Excel-bestand opsturen naar MRDM dat gelijk is aan het bestand dat u heeft ontvangen van RIVM. Ander soort bestanden kunt u niet aanleveren.

Controleer uw bestand op de volgende punten en pas eventueel aan:

1. gebruik de antwoordopties zoals voorgedrukt in het Excel-bestand van RIVM. Afwijkende invoer kan niet verwerkt worden.
  2. Breng geen wijzigingen aan in de naamgeving van de tabbladen. De tabbladen met groepen heten Groep 1, Groep 2, etc. Het tabblad met gegevens van de GLI-behandelaar heet Aanbieder informatie.
  3. Zorg dat de (geboorte)data in het gewenste formaat zijn genoteerd (dd-mm-jjjj)
  4. Voer de deelnemers in op opeenvolgende regels. Laat geen witregels ertussen.
  5. Heeft u uw AGB-code vermeld in het tabblad van de GLI-aanbieder?
  6. Verwijder extra gegevens die u in het Excel-bestand heeft toegevoegd. Alleen gegevens die in het originele Excel-bestand zijn gevraagd, mag u opsturen naar MRDM. Anders zorgt u voor een datalek.