Stap 4: Controleer en vul gegevens aan in GLI-register

U ontvangt bericht van MRDM wanneer de gegevens uit het Excel-bestand succesvol of niet succesvol zijn opgenomen in het GLI-register

Overname gegevens niet succesvol

U ontvangt een email waarin staat dat het niet is gelukt om de gegevens over te nemen in het GLI-register. Er zijn dan onjuistheden geregistreerd in het Excel-bestand. We vragen u om uw Excel-bestand te controleren op de voorwaarden en eventuele fouten. U kunt daarna het Excel-bestand nogmaals, volgens stap 3, opsturen.

Succesvolle overname gegevens

U ontvangt een email waarin staat dat het is gelukt om de gegevens over te nemen in het GLI-register.

Doorloop de volgende stappen om de gegevens te controleren en aan te vullen:

1. Ga naar het GLI-register.
  2. Vul ontbrekende gegevens aan:
    1. Toestemming deelnemers (informed consent) – Gegevens Deelnemer
    2. Verwijsreden 1 (BMI lager of hoger dan 30) – Gegevens Deelnemer
    3. Postcode waarop de groepslessen plaatsvinden – Gegevens Groep
    4. Zijn er andere disciplines betrokken bij de groep – Gegevens Groep
  3. Controleer tenslotte of alle gegevens, die in het GLI-register staan, juist zijn overgenomen. U kunt gegevens zelf wijzigingen in het register

Let op! Controleer of deelnemers dubbel in het register staan. Het kan zijn dat u per ongeluk een deelnemer al handmatig in het GLI-register had ingevoerd, die ook in het Excel-bestand stond.