Controleer en vul gegevens aan in GLI-register

U ontvangt bericht van MRDM zodra de informatie uit het Excel-bestand in het GLI-register staat.

Als u inlogt in het GLI-register ziet u de deelnemers staan die in uw Excel-bestand stonden. Vul de ontbrekende informatie aan bij deze deelnemers, zoals de antwoorden op het toestemmingsformulier.

Controleer tenslotte of alle gegevens, die in het GLI-register staan, kloppen. Let ook op eventueel dubbele voorkomende deelnemers in het register. U kunt gegevens zelf wijzigingen in het register