Beoordelen nieuwe aanmelding

1. Meldt een nieuwe gebruiker zich aan voor de organisatie? Dan ontvangt u als contactpersoon een e-mail.
  2. Log in op het Self-service portaal.
  3. Selecteer uw organisatie waar de gebruiker zich heeft aangemeld.
  4. Klik op de knop Wijzig status bij de naam van de nieuwe gebruiker.
    • Klik op Activeren om de aanmelding goed te keuren. De gebruiker krijgt dan toegang tot het register.
    • Klik op Afkeuren om de aanmelding af te keuren.
  5. Heeft u de status gewijzigd? Dan ontvangt de gebruiker een e-mail. Hierin staat ook waar ze kunnen inloggen in het register.