Als u niet over uw smartphone beschikt

In deze situatie kunt u het authenticatieproces afronden door gebruik te maken van de herstelcode welke u heeft ontvangen bij het voor de eerste keer opzetten van MFA. U dient de volgende stappen te doorlopen:

1. Vul uw emailadres in waarmee u inlogt en klik op de link ‘Probeer een andere methode’.
  2. Vul nu uw herstelcode in.

Als u geen beschikking meer heeft over uw herstelcode dan zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen. Neem in dit geval contact op met de MRDM Servicedesk.