Als de QR-code voor uw authenticatie app niet werkt

Controleer of u een geschikte authenticatie app heeft geïnstalleerd op uw smartphone. De volgende authenticatie apps zijn voorbeelden van applicaties die voor deze manier van authenticeren geschikt zijn:

Indien het niet lukt om een geschikte authenticatie app te installeren, maak dan gebruik van de overige beschikbare factoren via ‘Probeer een andere methode’.