Aanmelden als zelfstandige praktijk

  1. Open het aanmeldformulier: https://signup.mrdm.eu/gli/register
  2. Voer het e-mailadres in en klik op Bevestigen
    • Bestaat het e-mailadres al als MRDM-account, log dan in
    • Bestaat het e-mailadres nog niet als account? Dan ontvangt u eerst een bevestigingsmail. Klik hiervoor op Verzend e-mail
    • Klik op de link Ga door met het registratieproces in de bevestigingsmail
  3. Kies Zelfstandige praktijk bij Type aanmelding
  4. Vul uw persoonlijke AGB-code in
  5. Vul uw contactinformatie in
  6. Vul de AGB-code van de organisatie in
  7. Selecteer het e-mailadres van de Organisatie
  8. Ga akkoord met het reglement
  9. Vink de checkbox aan en klik op Verzend aanmelding

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.