Overeenkomst tekenen via DocuSign

MRDM maakt gebruik van DocuSign voor de ondertekening van contracten en overeenkomsten. Middels DocuSign kunnen documenten elektronisch verstuurd en ondertekend worden. Deelnemende organisaties ontvangen via DocuSign documenten ter ondertekening. Zodra de documenten ondertekend zijn komen deze automatisch terug bij MRDM voor verdere verwerking. Via DocuSign is het ook mogelijk om een PDF-versie van de documenten te downloaden en deze handmatig te ondertekenen, en vervolgens weer te uploaden.

1. Contract ontvangen.

Zodra wij u een contract hebben toegezonden​ ontvangt u hiervan een mail in uw mailbox.

Om het contract in te zien, klikt u op ‘Document controleren’. U komt nu uit bij het contract. Voordat u deze kan inzien, dient u eerst de voorwaarden te accepteren.

2. Invullen contactgegevens ondertekenaar.

Zodra u de voorwaarden heeft geaccepteerd, komt u in het scherm waar u de behandelaren dient op te geven. Het betreft hier de contactgegevens van de behandelaar ten behoeve van het invullen van de ziekenhuis- en facturatiegegevens, en de contactgegevens van de behandelaar die tekenbevoegd is.

Nadat u de gegevens heeft ingevuld, krijgt de behandelaar die de gegevens dient in te vullen als eerst het contract toegezonden. De uiteindelijke ondertekenaar krijgt het contract pas zodra de eerste behandelaar de facturatie gegevens heeft ingevuld.

3. Ondertekenen / invullen gegevens.

U heeft een contract ontvangen van een collega en dient hierop gegevens in te vullen of deze te ondertekenen. U kunt dit doen door op ‘document controleren’ te klikken. Zodra u op de site bent dient u eerst de voorwaarden te accepteren voordat u verder kan.

Zodra u dit heeft gedaan kan u via de gele knop ‘invullen’ direct navigeren naar de velden waar u gegevens dient in te vullen.

Zodra u alles heeft ingevuld kunt u op ‘doorgaan’ klikken, uw deel is nu afgerond.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. U kunt ons bereiken op contracten@mrdm.nl. Of bekijk de pagina probleemoplossing.