Data-aanlevering

Batch

Een batch is een verzameling gegevens afkomstig uit een informatiesysteem die zijn samengevoegd in een bestand. Met de service Connect biedt MRDM een alternatief voor de handmatige registratie van gegevens. Connect maakt het mogelijk om de gegevens uit het informatiesysteem via batch-aanleveringen te delen met MRDM.

Voor meer informatie bekijk de Batch handleiding

Survey

Onze Survey omgeving is een invoersysteem voor het invoeren van klinische data voor kwaliteitsregistraties. In Survey worden er per patiënt gegevens ingevuld. De registratie is zo opgebouwd dat overbodige vragen niet zichtbaar worden in Survey. 

Voor meer informatie bekijk de Survey handleiding

Waarborging kwaliteit van data

Hoge datakwaliteit is cruciaal om tot betrouwbare, relevante en betekenisvolle informatie te komen. Tenslotte heb je meer aan complete datasets met correct ingevulde antwoorden, dan aan datasets vol met fouten.

Een volledige beschrijving van onze kwaliteitswaarborging vindt u op de website van MRDM: mrdm.nl/datakwaliteit

Registratielast

Betrouwbare gegevens over de automate van behandelingen zijn nodig om de zorg continu te verbeteren en kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. MRDM helpt organisaties om de benodigde data op een efficiënte manier te verzamelen en aanleveren. Lees verder…

Datum laatste aanpassing 18 juni 2020

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.