Data Connect Upload

Data aanleveringen

Op de eerste pagina van Data Connect – Upload worden alle data (toekomstige en verleden) aanleveringen weergegeven. Elke regel bevat informatie over een aanlevering (soort registratie en registratiejaar, status van aanlevering, bijhorend Topdesk melding nummer, aantal bestanden).

In de bestandenlijst wordt een ruw overzicht van alle bestanden weergegeven. De lijst is in te zien door op de worden “bestandenlijst” te klikken.

Status aanlevering

In Data Connect – Upload worden verschillende statussen van aanleveringen gehanteerd. Hieronder ziet u een overzicht van mogelijke statussen.

U heeft een of meerdere bestanden geselecteerd in de upload dialoog maar deze nog niet aangeleverd. De geselecteerde bestanden worden gecontroleerd.

U heeft een of meerdere bestanden geselecteerd in de upload dialoog maar deze nog niet aangeleverd. De geselecteerde bestanden zijn gecontroleerd.

De aanlevering is afgerond, u heeft uw bestanden geupload. Bestanden worden nog gecontroleerd.

De aanlevering is afgerond, u heeft bestanden geüpload en deze zijn gecontroleerd. De bestanden kunnen nu door MRDM worden gevalideerd.

Nieuwe aanlevering

Om een nieuwe aanlevering te doen klik je op de knop ‘nieuwe data aanlevering’. Er opent een dialoogscherm waarin u het type aanlevering kiest (bijv. klinische registratie, PROMS vragenlijst, etc.). Daarna dienen een aantal andere vragen beantwoord te worden voordat u uw bestanden kunt uploaden.

Nadat alle vragen zijn ingevuld klikt u op bestanden uploaden. Daarna opent een dialoogscherm waarin u uw bestanden voor de upload kunt kiezen van de mappenstructuur op uw computer. Nadat u bestanden voor de upload hebt gekozen kunt u de data aanleveren. U hoeft niet te wachten totdat alle bestanden zijn verwerkt.

Aanlevering verwijderen

In het scherm waarin u uw bestanden uploadt kunt u ook ervoor kiezen om de aanlevering te verwijderen. Dit doet u door aan de linkerkant van het scherm op de knop ‘Verwijderen’ te klikken. Het proces van uploaden en controleren wordt gestopt. U keert terug naar het overzicht van data aanleveringen.

Datum laatste aanpassing 21 augustus 2020