Cookieverklaring

1. Introductie
    1. Deze website maakt gebruik van cookies.
    2. Indien deze cookies niet strikt noodzakelijk zijn voor het verzorgen van onze website en diensten, zullen we de eerste keer dat u de website bezoekt toestemming vragen om deze cookies te mogen gebruiken.
  2. Bron
    1. Dit document is opgesteld met behulp van een sjabloon van SEQ Legal (seqlegal.com).
  3. Over cookies
    1. Een cookie is een bestand dat een unieke code bevat (een reeks cijfers en letters). De webserver stuurt dit bestand naar de webbrowser en de webbrowser slaat dit op. Elke keer dat de browser een pagina ophaalt van de server wordt de code meegestuurd.
    2. Er zijn permanente en tijdelijke cookies. Permanente cookies worden opgeslagen op de webbrowser en blijven geldig tot de ingestelde vervaldatum, tenzij ze al eerder door de gebruiker worden verwijderd. Een tijdelijke cookie verloopt aan het eind van de sessie, wanneer de browser wordt gesloten.
    3. Cookies bevatten geen informatie die een gebruiker persoonlijk identificeren, maar persoonlijke informatie die we opslaan van een gebruiker kan mogelijk gelinkt worden aan de informatie die is verkregen via cookies.
  4. Gebruikte cookies
    1. Functionele cookies. We gebruiken cookies die noodzakelijke zijn voor het goed functioneren van de website. U kunt de functionele cookies alleen uitschakelen via de browserinstellingen:
      1. Taalcookies: cookie die de huidige taalkeus opslaat (pll_language)
      2. Cookiegoedkeuring: Houdt bij welke cookieinstelling de gebruiker heeft gekozen (cookie_notice_accepted)
    2. Analytische cookies (Voorkeur aanpassen)
      1. We gebruiken Google Analytics cookies (_ga,  _gat,  _gid_gat_gtag_UA_#_#) om informatie te verzamelen over het gebruik van deze website, zodat we de gebruikerservaring kunnen verbeteren. De statistieken van deze site worden bijgehouden met Google Analytics. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt slechts deels meegegeven, waardoor het niet te herleiden is tot een individu. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers mogelijk buiten de EU. Google gebruikt deze informatie om gegevens bij te houden over het gebruik van de website en rapporten over bezoek-/surfgedrag te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De privacyverklaring van Google is beschikbaar op: https://policies.google.com/privacy.
    3. Embedded cookies
      1. Door de manier waarop websites werken, is er niet altijd zicht op de cookies die door derde partijen worden geplaatst op deze website. Dit is met name het geval indien webpagina’s zogenaamde embedded elementen zoals filmpjes (van bijvoorbeeld Vimeo of YouTube) bevatten die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op deze website getoond worden.
  5. Cookies beheren
    1. De meeste browsers bieden de mogelijkheid om cookies te weigeren, te accepteren en te verwijderen. De methode verschilt van browser tot browser, en van versie tot versie. Meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies is te vinden via de volgende links:
      1. Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
      2. Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren
      3. Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies
      4. Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
      5. Safari: https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/mac
      6. Edge: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy
    2. Het blokkeren van alle cookies vermindert de gebruiksvriendelijkheid van veel websites.
    3. Als u alle cookies blokkeert kunt u niet van alle functies op onze website gebruikmaken.
  6. Cookievoorkeuren
    1. U kunt uw cookievoorkeuren aanpassen door op de volgende link te klikken: Voorkeur aanpassen
  7. Onze gegevens
    1. Deze website is van MRDM en wordt beheerd door MRDM.
    2. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 64920550, adres: Leeuwenbrug 115, 7411 TH Deventer.
    3. Bezoekadres: Leeuwenbrug 115, 7411 TH Deventer.
    4. U vindt onze contactgegevens onderaan de website.

Datum laatste aanpassing 3 april 2020