Cookies

1. Introductie
    1. Deze website maakt gebruik van cookies.
    2. Indien deze cookies niet strikt noodzakelijk zijn voor het verzorgen van onze website en diensten, zullen we de eerste keer dat u de website bezoekt toestemming vragen om deze cookies te mogen gebruiken.
  2. Bron
    1. Dit document is opgesteld met behulp van een sjabloon van SEQ Legal (https://seqlegal.com).
  3. Over cookies
    1. Een cookie is een bestand dat een unieke code bevat (een reeks cijfers en letters). De webserver stuurt dit bestand naar de webbrowser en de webbrowser slaat dit op. Elke keer dat de browser een pagina ophaalt van de server wordt de code meegestuurd.
    2. Er zijn permanente en tijdelijke cookies. Permanente cookies worden opgeslagen op de webbrowser en blijven geldig tot de ingestelde vervaldatum, tenzij ze al eerder door de gebruiker worden verwijderd. Een tijdelijke cookie verloopt aan het eind van de sessie, wanneer de browser wordt gesloten.
    3. Cookies bevatten geen informatie die een gebruiker persoonlijk identificeren, maar persoonlijke informatie die we opslaan van een gebruiker kan mogelijk gelinkt worden aan de informatie die is verkregen via cookies.
  4. Gebruikte cookies
    1. Functionele cookies. We gebruiken cookies die noodzakelijke zijn voor het goed functioneren van de website. U kunt essentiële cookies alleen uitschakelen via de browserinstellingen:
      1. Taalcookies: cookies die de huidige taalkeus opslaan (pll_language)
      2. WordPress: Deze cookies worden geplaatst wanneer een gebruiker probeert in te loggen in WordPress (wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wp-settings-6, wp-settings-time-6, wordpress_test_cookie)
      3. Cookiegoedkeuring: Houdt bij welke cookieinstelling de gebruiker heeft gekozen (cookie_setting)
      4. Googles reCAPTHA: Deze cookies beschermen tegen spam en andere soorten van automatisch misbruik (1P_JAR, PREF, NID, HSID, DV, APISID, SAPISID, SIDCC, SID, SSID)
    2. Analytische cookies (Voorkeur aanpassen)
      1. We gebruiken Google Analyticscookies (_ga, _gat, _gid) om informatie te verzamelen over het gebruik van deze website, zodat we de gebruikerservaring kunnen verbeteren. De verzamelde data is geaggregeerd en geanonimiseerd. We slaan geen IP-adressen op in Google Analytics. De privacyverklaring van Google is beschikbaar op: https://policies.google.com/privacy
  5. Cookies beheren
    1. De meeste browsers bieden de mogelijkheid om cookies te weigeren, te accepteren en te verwijderen. De methode verschilt van browser tot browser, en van versie tot versie. Meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies is te vinden via de volgende links:
      1. https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
      2. https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren (Firefox);
      3. https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies (Opera);
      4. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
      5. https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/mac (Safari) en
      6. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy (Edge).
    2. Het blokkeren van alle cookies vermindert de gebruiksvriendelijkheid van veel websites.
    3. Als u alle cookies blokkeert kunt u niet van alle functies op onze website gebruikmaken.
  6. Cookievoorkeuren
    1. U kunt uw cookievoorkeuren aanpassen door op de volgende link te klikken: Voorkeur aanpassen
  7. Onze gegevens
    1. Deze website is van MRDM en wordt beheerd door MRDM.
    2. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 64920550, adres: Leeuwenbrug 115, 7411 TH Deventer.
    3. Bezoekadres: Leeuwenbrug 115, 7411 TH Deventer.
    4. U vindt onze contactgegevens op: https://mrdm.nl/contact/.

Datum laatste aanpassing 31 oktober 2019