Codman Beschrijvingen

Codman Beschrijvingen is een dashboard waarin beschrijvende gegevens uit de kwaliteitsregistraties worden getoond. Naast de data van de eigen zorginstelling is het Nederlands gemiddelde te zien. Het dashboard is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te geven van de geregistreerde gegevens over patiënten, behandelingen en uitkomsten. Hiervan worden aantallen, percentages, gemiddelden en medianen weergegeven met bijbehorende spreiding.

 • Hoe komt de inhoud tot stand?

  De data zijn afkomstig van de bestaande DICA-registraties. De gegevens die zijn ingevuld in Survey, zullen zichtbaar zijn in het dashboard.

  Datum laatste aanpassing 30 september 2020

 • Ik heb rechten voor meerdere registraties, hoe wissel ik hiertussen?

  U kunt van registratie wisselen via het dropdown menu in de balk aan de bovenkant van de pagina. In het onderstaande voorbeeld is de DASA geselecteerd.

  Tevens kunt u wisselen via de drie streepjes aan de linkerkant, de zijbalk opent zich dan. Hier kunt u ook gelijk het gewenste tabblad selecteren.

  Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

 • Wanneer zijn de data voor het laatst bijgewerkt?

  Het Beschrijvingen dashboard wordt elke dinsdag voor 12:00 uur bijgewerkt. De data die in de week daarvoor zijn ingevoerd, worden meegenomen.

  Datum laatste aanpassing 27 mei 2020

 • Ik heb rechten voor meerdere ziekenhuizen, hoe wissel ik hiertussen?

  Via de account knop linksonder op de pagina kunt u van instelling wisselen. In het dropdownmenu kiest u de naam van de gewenste instelling, in onderstaand voorbeeld is het demoziekenhuis geselecteerd. Door op het pijltje te klikken ziet u eventueel andere locaties die bij uw account horen.

  Datum laatste aanpassing 13 oktober 2020

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.