Data update

Elke week tussen maandag 8:00 en dinsdag 12:00 uur is Codman bijgewerkt met de meest recente data. Alle data die vóór zaterdagochtend 05:00 uur zijn ingevoerd of aangeleverd* zijn dan verwerkt in de getoonde uitkomsten.

Elk jaar is in het eerste kwartaal het Transparantieportaal Zorg geopend. Tijdens deze periode worden de data in het dashboard ook aan het einde van de week bijgewerkt, uiterlijk vrijdag 12:00 uur. Hierbij worden alle data verwerkt die vóór woensdag 16:00 uur zijn ingevoerd of aangeleverd*.

*Een batchbestand is aangeleverd wanneer het bestand vóór het genoemde tijdstip is verwerkt. Lees hier meer over batchverwerking.