Bestandsformaten

Bij het aanleveren van de data is het belangrijk dat de batch een bestandsformaat heeft dat MRDM ondersteunt. MRDM ondersteunt de onderstaande bestandsformaten. U bepaalt zelf in welk bestandsformaat u de batch aanlevert.

Per bestandsformaat gelden een aantal specifieke regels. Om meer te weten te komen over deze regels klik op één van de bovenstaande links.

Datum laatste aanpassing 12 november 2019