De testfase

Wanneer alle documenten getekend en akkoord zijn kunt u beginnen met het aanleveren van de batch. Dit doet u op de Secure Upload Facility (SUF). Om te kijken of uw aanleveringen aan de eisen voldoen doorloopt u eerst de testfase. U uploadt uw batch via onze demo-omgeving: https://upload-demo.mrdm.eu.

De Secure Upload Facility (SUF)
De demo SUF is te herkennen aan de URL

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u bent aangemeld vanuit de organisatie waar u werkzaam bent. Het wachtwoord heeft u per SMS ontvangen bij het aanmaken van het account. U vult vervolgens de overige velden en selecteert tenslotte het bestand dat u wilt aanleveren.

Als u dit heeft gedaan klikt u op Start upload om het bestand via een beveiligde omgeving naar MRDM te sturen. Wanneer MRDM het bestand heeft ontvangen en doorzet voor verwerking ontvangt u van de MRDM Servicedesk een e-mailbevestiging met een meldingsnummer. Daarnaast staat in dit bericht wat de verwerkingstijd is voor uw aanlevering.

Validatierapport

Wanneer de batch gevalideerd is ontvangt u van de MRDM Servicedesk een beveiligd bericht via ZIVVER met daarin de validatierapportage. In het bericht kunt u lezen of uw batch positief is bevonden of dat u nog een keer op test moet aanleveren. Als u voor een registratie van test naar productie mag hoeft u niet opnieuw op test aan te leveren. Dit geldt voor de rest van het registratiejaar waar u voor aanlevert.

In het validatierapport zitten drie bestanden:

• importTotals: in deze PDF ziet u het totale aantal records per dataset dat u heeft aangeleverd. In een validatierapport staan alle aantallen onder processed (verwerkt). Op het moment dat een batch is ingelezen staan deze aantallen onder imported of updated.
  • quality_checkTotals: in deze PDF ziet u welke errors er in uw aanlevering zitten. Op de eerste pagina vindt u een uitleg per error wat deze inhoudt.
  • qualityReport: in dit Excelbestand kunt u op patiëntniveau zien welke error bij welke patiënt naar voren komt.

Als u vragen heeft over het validatierapport kunt u contact opnemen met de MRDM Servicedesk.

Datum laatste aanpassing 12 november 2019