De productiefase

Als u de testfase heeft doorlopen mag u aanleveren op productie. De website waarop u productiebatches kunt aanleveren is upload.mrdm.eu. De omgeving waarop u deze aanleveringen doet ziet er hetzelfde uit als de testomgeving.

De Secure Upload Facility (SUF) productie omgeving

Als de batch bij MRDM wordt doorgezet naar de afdeling die de batches verwerkt ontvangt u van de MRDM Servicedesk een bericht met een meldingsnummer en een indicatie met de verwerkingstijd van uw aanlevering.

Als uw batch verwerkt kan worden ontvangt u een bericht met een validatierapport. Als de batch ingelezen kan worden staat dit in het bericht dat u ontvangt van de MRDM Servicedesk. Ook als de batch niet ingelezen kan worden ontvangt u een bericht van de Servicedesk. In het bericht en bijbehorend validatierapport staat welke errors er in de aanlevering zitten waardoor de batch niet ingelezen kan worden.

Het kan voorkomen dat u geen validatierapport ontvangt, omdat de batch om een bepaalde reden niet gevalideerd kan worden. U ontvangt een terugkoppeling per e-mail waarom de aanlevering niet gevalideerd kan worden.

Als een batch ingelezen kan worden kunt u dit per e-mail bevestigen door op het bericht van de Servicedesk te reageren. De batch wordt vervolgens doorgezet om in te lezen. Als dit is gedaan ontvangt u een importrapport met de details van het ingelezen batchbestand. Een importbestand ziet er hetzelfde uit als een batchbestand met als verschil dat de records nu niet onder processed (verwerkt) staan, maar onder imported of updated.

De data is direct terug te vinden in Survey. Voor de rapportages wordt de data meegenomen met de update van het weekend nadat de batch is ingelezen.

Datum laatste aanpassing 11 december 2019

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.