Aanmelden, contracten en klantafspraken

Aanmelden

Om batches aan te kunnen leveren heeft u een batchaccount nodig. Het aanmeldformulier vindt u op de de pagina Aanmelden registratie.

Op het moment dat er een batchaccount wordt aangevraagd en deze aanvraag komt bij de Servicedesk binnen dan worden er naast het batchaccount nog een aantal documenten gestuurd: de contracten en de klantafspraken.

Contracten

Als u gaat aanleveren per batch ontvangt u van MRDM een EPD-Connectcontract. U betaalt per registratie per jaar een bedrag om de data in batch aan te leveren. Dit contract stuurt u getekend retour naar contracten@mrdm.nl, zodat deze bij MRDM verwerkt kan worden.

Klantafspraken

In de klantafsprakenfase bepaalt u samen met MRDM hoe de data wordt aangeleverd. U maakt afspraken over de volgende onderwerpen:

  • Bestandsformaat
  • Aanleverscenario
  • Verkort traject

Bestandsformaat

Bij het aanleveren van de data is het belangrijk dat de batch een bestandsformaat heeft dat MRDM ondersteunt. MRDM ondersteunt de bestandsformaten:

Aanleverscenario

De manier waarop u de data bij MRDM aanlevert moet aansluiten bij de wijze waarop MRDM de gegevens verwerkt. MRDM heeft drie aanleverscenario’s opgesteld. Hierin staat beschreven hoe MRDM de data verwerkt en waarmee u rekening dient te houden. U ontvangt van MRDM een voorstel voor een aanleverscenario dat volgens ons het beste aansluit op uw situatie.

Verkort traject

Het is ook mogelijk om een verkort traject in te stellen voor uw organisatie. Het verkort traject houdt in dat u geen bevestiging geeft op het inlezen van de batch in de productieomgeving. Bij het verkort traject wordt de batch automatisch ingelezen. U ontvangt dan alleen een importrapport.

Datum laatste aanpassing 12 november 2019

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.