Aan de slag met Batch

Op deze pagina vindt u de stapsgewijze informatie over het aanleveren van een batch. Wij proberen hier het proces van aanmelden tot en met het inlezen van de batch uit te leggen.

Stap 1: Het omzetten en ophalen van data

In dit deel leggen we u stap voor stap uit hoe u de data op een goede manier bij MRDM aanlevert, zodat uw aanleveringen op een goede manier door MRDM verwerkt kunnen worden. Lees verder.

Stap 2: Aanmelden, contracten en klantafspraken

U meldt u aan via een aanmeldformulier. Op het formulier geeft u aan dat u een batchaccount wilt en vult u de gevraagde gegevens in. Als u zich aanmeldt wordt er ook een EPD-Connectcontract verstuurd en worden er klantafspraken opgesteld. Lees verder.

Stap 3: De testfase

Op het moment dat alle documentatie akkoord is en het contract is ondertekend levert u eerst een testbatch aan. In de testfase wordt gekeken of de batch de juiste structuur heeft. Als de batch gevalideerd kan worden ontvangt u een rapport met de aantallen en de errors. Ook staat in dit bericht welke fouten u aan moet passen voor een volgende testaanlevering. Ook als de testbatch positief is, en u dus door kan naar de productieomgeving, zult u hierover bericht ontvangen. Lees verder.

Stap 4: De productiefase

De laatste stap in het batchproces: de productiefase. Als de batch in deze fase geen import-blocking-errors bevat, dit zijn errors die het bestand tegenhouden om ingelezen te kunnen worden, ontvangt u bericht dat de data ingelezen kan worden. Op het moment dat u hier bevestiging op geeft wordt de data ingelezen in Survey en in de rapportages. De data is direct terug te vinden in Survey. Voor de rapportages wordt de data meegenomen met de update van het weekend nadat de batch is ingelezen. Lees verder.

Datum laatste aanpassing 12 november 2019

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.