Fase 3: Connectfase

Tijdens de connectfase controleren wij of uw batch-bestand voldoet aan de technische en (minimale) inhoudelijke eisen. Tevens wordt de voor u op maat gemaakte software door ons getest om de kans op fouten te minimaliseren.

Hoe verloopt de connectfase? 

  1. U levert een batch-bestand aan op ons upload portal via Data Connect door op nieuwe data-aanlevering te klikken, registratie te selecteren en te kiezen voor de connect-fase. 
  2. Op basis van de connect-batch richten wij de software voor verwerking van uw batch in. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met het door u aangeleverde bestandsformat (XML, CSV of XLS(X)). 
  3. Wij verwerken uw batch-bestand met behulp van de door ons gebouwde software. Hierbij controleren wij of uw bestand voldoet aan de technische eisen. Indien uw batch-bestand niet voldoet aan deze technische eisen ontvangt u van ons bericht over de aan te passen punten. 
  4. Als uw batch-bestand aan de technische eisen voldoet, controleren wij vervolgens of het voldoet aan de (minimale) inhoudelijke eisen. Deze stap noemen wij ook wel de validatie. 
  5. Na de inhoudelijke controle (validatie) wordt een validatierapportage gemaakt. Deze gaan wij met u delen zodat u foutieve zaken in de aangeleverde gegevens kunt herstellen. Indien uw bestand aan de minimale inhoudelijke eisen voldoet krijgt u bericht dat u op de productieomgeving mag aanleveren. Indien dit niet het geval is wordt u verzocht een nieuw test-bestand aan te leveren. 
Data Connect upload portal

Datum laatste aanpassing 21 oktober 2021

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.