Algemene informatie

Uw organisatie neemt deel of gaat deelnemen aan één of meerdere registraties. Mede daarom legt u diverse gegevens vast, zoals klinische data en uitkomsten van patiëntmetingen. Deze data wordt vastgelegd in een informatiesysteem, bijvoorbeeld het ziekenhuis informatie systeem (ZIS) of elektronisch patiëntendossier (EPD).

Het registreren van deze gegevens is tijdsintensief en u wilt voorkomen dat medewerkers de gegevens nogmaals handmatig moeten vastleggen om de kwaliteitsregistratie te vullen. 

Met de service Connect biedt MRDM een alternatief voor de handmatige registratie van gegevens. Connect maakt het mogelijk om de gegevens uit het informatiesysteem via batch-aanleveringen te delen met MRDM.

Wat is een batch? Een batch is een verzameling gegevens afkomstig uit een informatiesysteem die zijn samengevoegd in een bestand. Welke gegevens in dit bestand zijn opgenomen is afhankelijk van de registratie waaraan de organisatie deelneemt. In de datadictionary van de registratie leest u welke gegevens vastgelegd moeten worden. 

In deze handleiding leest u hoe het batchproces is ingericht, welke stappen uw organisatie moet nemen om het aanlevertraject in te richten en hoe u uiteindelijk succesvol een batch aanlevert.

Datum laatste aanpassing 18 januari 2021

We helpen je graag verder

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar. Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stuur bericht Sluit formulier
Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Laat dan een bericht achter. Wij antwoorden altijd persoonlijk en snel.