Account

Met uw MRDM account kunt u veilig data aanleveren en inloggen op online applicaties zoals Survey & Codman.

Wilt u gaan deelnemen aan een registratie bekijk onze Deelname registratie pagina. Hier vind u informatie over hoe u een account kunt aanvragen voor onze applicaties.

De MRDM accounts kunnen naast het wachtwoord ook beveiligd worden met een tweede factor. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen we u graag naar pagina Multi-factor Authentication (MFA).

Veelgestelde vragen